Hur man kommer igång

  1. När du har bestämt dig för att börja arbeta som Bicomterapeut, är nästa steg att beställa din utrustning, en ny eller begagnad Bicom med tillbehör. Kontakta oss för en offert.
  2. Samtidigt som du får din utrustning, cirka 3 veckor efter din beställning, går du Grundutbildning steg 1, en 2 dagar intensivkurs. Det är du, din Bicomutrustning och vår lärare. Du lär dig grunderna för test och behandling. Du får med dig hem ett kurspack på svenska som innehåller steg-för-steg-metodik som underlättar när du skall börja.
  3. Du övar hemma med din utrustning. De flesta börjar testa och behandla ”nära och kära”, tills det börjar kännas lite bekvämt.
  4. Ungefär 2 veckor senare kontaktar vår lärare dig och hör hur det går, och du får ett tillfälle att ta upp de frågor som uppstått.
  5. Efter ytterligare cirka 4 veckor kontaktar vår lärare dig igen, och följer upp hur det går. (Läraren på grundutbildningen är ansvarig för sina elever ända tills de känner att de behärskar grundläggande test och behandling.)
  6. 3–6 månader efter Grundutbildning stegl 1, är det dags för Grundutbildning steg 2. Du får då en inbjudan att komma på en 2-dagarskurs tillsammans med andra Bicomterapeuter som började ungefär samtidigt med dig.
  7. 6–12 månader efter Grundutbildning steg 1, är det dags för Grundutbildning steg 3. Du får en inbjudan att komma på kurs 2 dagar tillsammans med andra Bicomterapeuter som började ungefär samtidigt med dig.
  8. Som ny Bicom-ägare har du också fri behandlingssupport i 6 månader (beg utrustning) eller i 2 år (ny utrustning), när du köpt din Bicom av oss. Du mailar oss och får svar av en erfaren Bicomterapeut när frågor uppstår. Detta brukar vara mycket uppskattat.