Internationella seminarier

Varje år arrangeras internationella seminarier i Tyskland. Dessa är öppna för alla Bicomterapeuter i alla länder. De hålls på engelska och tyska. Det är ett bra tillfälle för dig som vill vidareutbilda dig, och samtidigt träffa kollegor från hela jorden!

Du får mer kunskap samtidigt som du kan knyta nya, spännande kontakter med terapeuter, läkare och veterinärer från när och fjärran. Det är ofta eldsjälar som spenderar merparten av sin tid med att hjälpa andra med bioresonansterapi och att bli ännu skickligare för att kunna hjälpa även de svåra fallen. Och du kommer säkert att få höra om deras behandlingsresultat. Det är inte på grund av reklamsnack och fantasier som denna behandlingsmetod vinner fler och fler användare över hela jorden…

Internationella seminarierna 2017:

Mars
3–12 mars internationella utbildningar i Munchen
(tyska tolkat till engelska)
Introducing the tensor and the electro-acupuncture test technique
Bicom combined test technique (Ctt)
Degenerated cells (Ctt) – Diagnosing and treatment
Extended application using the Bicom Bodycheck
1 maj Efterseminarium, Kongress Fulda (tyska tolkat till engelska)
27 april Förseminarium, Kongress Fulda (tyska tolkat till engelska)
28–30 april Kongress, Bicom, Fulda (tyska tolkat till engelska)

Med ca 100 deltagare från stora delar av världen. Seminarierna kommer att hållas på tyska och engelska. Är du intresserad och / eller har frågor om att delta, kontakta Olle Svensson: olle@bicom-norden.se

 

VD Florian Sinn öppningstalar

VD Florian Sinn öppningstalar

Fakta från  förra årets kongress för Bicomanvändare
Plats: Maritime Hotel i Fulda, Tyskland
Datum: 28/4 – 1/5, 2016
460 deltagare (läkare, veterinärer, tandläkare och terapeuter) från 34 länder
19 Föredrag med olika ämnen och föreläsare.
Heldags seminarium om neurodermatitis.
Halvdags workshop med introduktion av Bicom Body Check.

Alla ovan nämnda föredrag, seminarium och workshops översattes till engelska och för tysktalande fanns några möjligheter till mer seminarium och workshops utöver dessa. Stämningen var hög och mycket positivt från världen över presenterades ur olika aspekter. Från en filosofisk syn av Dr. phil. Ludwig Hasler med titeln på sitt föredrag ”Life – resonating theatre” via vet. Naturopath Erika Kalbfleisch med titeln ”When the musculoskeletal system is blocked – in dogs, cats and humans” till Dr. med. Michael Wagner och hans föredrag ”Enviromental toxins and nanoparticles: tiny cause but major effect”. På så sätt fick kongressen en bredd på föredragen som tilltalade de flesta deltagarna.

Vy över föreläsningssalen

Vy över föreläsningssalen

Bland nyheter som presenterades för oss som använder Bicom i vårt dagliga arbete var Bicom Body check som är ett scanningsystem anpassat för Bicom (som efter sommaren kommer presenteras mera ingående i de Nordiska länderna). Också fem nya ctt testsatser presentarades: Bach-blommor, Hormon, Ortomolikulär, Psykosomatisk medicin/neurologi och för veterinärs bruk Häst special. Testsatserna finns med i utbildning i Bicom-Nordens regi redan hösten/vintern 2016.

Svenska Karin Sjöberg var testperson för nytt behandlingssätt.

Svenska Karin Sjöberg var testperson för nytt behandlingssätt.