Hoppa till innehåll

Life Cooperation coach-utbildning


Life Cooperation coach™ är en holistisk utbildning där du lär dig hur du behåller fysisk hälsa, förebygger ohälsa och skapar harmoni och balans i den fysiska kroppen, i känslo- och tankeliv. Utbildningen till Life cooperation coach kan du använda på tre sätt:

1: Coacha dig själv och få harmoni och balans i ditt liv.

2: Hjälpa dina medmänniskor till harmoni och balans i deras liv.

3: Gör utbildningen som ett steg i din egen personliga utveckling.

Det unika med denna utbildning är att den utgår ifrån visdomstradition och hur dessa idag förklaras i moderna vetenskaper. Utbildningen ger dig kunskap och skicklighet så att du kan lära känna dig själv och därmed också kan se hur du kan förändra och skapa ditt liv som du vill ha det.

Specialister inom konventionell medicin, komplementär medicin, traditionell kinesisk medicin (TCM), psykologi, mindfulness och idrottspsykologi delar med sig av erfarenheter och kunskaper. Du kommer att se hur modern vetenskap som kvantfysik och epigenetik förklaras och kan sammankopplas med visdomstraditioner i filosofi och medicin.

Resultatet är en holistisk utbildning om hur du positivt förändrar ditt eget liv och hur du som coach hjälper andra på samma sätt.

Se den korta introduktionsfilmen här>>

Hela utbildningens innehåll och upplägg kan du läsa här >>

Hjärtligt välkommen!

Frågor om utbildningen? Maila Olle >>